duminică, 15 noiembrie 2009

Ce este magia?


Ce este magia pentru noi.
Orice act intentionat este un act magic" - spunea odata Aleister Crowley. In sensul sau cel mai exact, cuvantul "magie" desemneaza o serie de actiuni destinate sa exploateze puterile naturale, mentale si psihice ale unei persoane pentru indeplinirea unui scop anume.

A nu se confunda magia cu vrajitoria!!! Deoarece magia este o stiinta pe care o dobandesti dupa ce studiezi toate disciplinele ezoterice timp de 10-15 ani, pe cand vrajitoria este o practica a magiei inferioare, care se preteaza la orice in numele banului si a speculatiilor de orice natura.
Magia reprezinta fortele in miscare ale universului, care se resping sau se atrag si de aici rezultatele uimitoare. Magia inseamna studierea temeinica a astrologiei, numerologiei, alchimiei, hipnozei, telepatiei, telechineziei, radiesteziei, bioenergiei, Tarotului etc.
Vrajitoria inseamna sacrificarea de animale, folosirea unor elixiruri din plante, componente de la persoane decedate, sange, efectuarea de "papusi" pentru a face rau unei persoane, farmece de orice natura, legarea cununiilor sau a unei persoane impotriva vointei si a firii, superstitii, excrocherii s.a.

Magia isi propune sa ofere omului o stare mai buna, nu una mai rea.

Magia nu poate fi alba sau neagra (gri etc.). Ea este doar MAGIE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu