luni, 23 mai 2011

Cel mai greu lucru în lucrarea de atestat

Cel mai greu lucru în lucrarea de atestat a fost articolele grele pe care a trebuit să le fac. Am avut descrierea produsului, care a fost destul de greu pentru că trebuia să descriu un produs să scriu toate detalile despre acesta, să fac în Adobe Photoshop să fac ca acest articol să arate cât de cât bine, să aiba o aşezare în pagină. Mi sa părut greu şi articolul despre comparaţia a două produse. Iarăşi a trebuit să am grijă la aspect şi să fac comparaţie între cele două. Însă cele mai greu lucru în lucrarea de atestat a fost lucrarea in Microsoft Office Word.
În lucrarea de atestat am avut de făcut redactarea revistei, care a fost grea şi descrierea produsului aici a trebuit să scriu tot ce am facut in programul Adobe Photoshop.

marți, 17 mai 2011

Lucrarea mea de atestat

Buna ziua, ma numesc Berka Florina Sanda si vreau să vă prezint lucrarea de atestat, care consta intr-o revista. Titlul revistei se numeşte Offset print, am ales acest titlu deoarece am ales aceasta tema offset print care este tiparul offset. Pe prima pagina a revistei se găseşte o mica publicitate de telefonie mobila. Pe pagina doua se găseşte un text documentativ despre tiparul offset. În revistă se găseşte o un eveniment important pentru noi titlu evenimentului este: IPEX 2010 a fost un succes. Pe paginile revistei se mai găseşte si un review despre imprimanta maricial. Am mai făcut o mica comparaţie intre două imprimante cu jet de cerneală. Pe una dintre pagini se găseşte un top care este facut despre multifuncţional laser. In revistă se mai găseşte si un produs al anului laptop-ul Asus. Pe o pagină este un inteviu cu Camelia Buda Director General Euroexpo. O pagina este dedicată revistei un scurt editorial si colectivul redacţiei.