luni, 23 martie 2009


Modele de unghii
In perioada de dinaintea sarbatorilor, saloanele de cosmetică nu mai prididesc cu aranjarea femeilor. Nu este bine sa te programezi la coafor inainte cu doua zile pana la marele eveniment. Pentru ca sunt foarte multe cliente, vei fi aranjata oarecum pe fuga.
Trebuie sa acorzi manichiurii si pedichiurii aceeasi atentie ca si aranjarii parului sau a machiajului.
Pentru maini foloseste multa crema hidratanta, indiferent de tipul pielii. In sezonul rece trebuie ca mainile tale sa arate catifelate si ingrijite


Acest film este publicat de mine la orele de informatica,in acest film se gaseste dansurile populare de zilele scolii,si imagini cu cei care au participat la dansuri populare.

duminică, 22 martie 2009


Cum se pregatesc Oradenii de Paste
Oradenii primesc cu mare bucurie Pastele ,acestea vopsesc oua ,merg la cumparaturi.
In ziua de Paste toata lumea ciocnesc oua ,merg la Biserica la Invierea Mintuitorului.
Ziua de Paste este o zi de armonie in care oameni merg unii la altii,ouale sunt frumos colorate.
Noul meu blog Am creat acest blog pentru mine,am mai avut un blog dar am uitat parola,sper ca nu se va mai intimpla sa uit,ma voi ocupa mai mult de noul meu blog ,am mai creat acest blog pentru scoala fiinca am nevoie la orele de info.

Vin Floriile cu soare si soarele cu Florii

Despre marea sarbatoare a intrarii lui Iisus in Ierusalim,cand multimile L-au recunoscut si L-au primit in triunf ca pe un rege.Ultima zi luminoasa,inaintea cumplitului martiriu de pe Golgota.In zilele de azi in ziua de Florii se ofera o floare ca un gest de afectiune,prietenie.

luni, 9 martie 2009